ANTALYA / KONYAALTI - Abdurrahman Neriman Bileydi İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3 B Sınıfı  Sınıf Öğretmeni Elifer TEKEL rehberliğinde Orman Haftası etkinliği gerçekleştirdi. Güzel bir sınıf gösterisi gerçekleştiren öğrencilerimizi ve hazırlığında emeği geçen öğretmen ve velilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Türk Kızılayı tarafından yürütülen "KANPANYA" kan bağışı kampanyası okulumuz velilerinin katkıları ile gerçekleştirildi. Kan bağışında bulunan gönüllü velilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulmuz öğrencileri Şehitleri Anma günü etkinlikleri çerçevesinde unutulmaz bir gösteri sundular. EBu güzel gösterinin ortaya çıkmasına rehberlik eden  Mehmet BOZKURT  ve Nezihe OKTAY öğeretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Sınıf öğretmenlerimiz Ayşe ÜNAL BAYRAM,Tayfun BAHÇECİ ve Naciye AKBABA rehberliğinde gerçekleştirilen gezide Antalyamızın en büyük kütüphanesi tanıtıldı. Öğrencilerimizin kitap okuma fırsatı bulduğu gezide , okumanın önemi bir kez daha vurgulandı.

Mrt

Okulumuz 2 C Sınıfı öğretmenimiz Naciye AKBABA rehberliğinde İstiklal Marşımızın kabulü ile ilgili çok güzel bir sunum gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında okulumuza davet ettiğimiz çocuk kitapları yazarı Gönül SİMPSON öğrencilerimiz ile buluştu.Organizasyonda emeği geçen Nezihe OKTAY öğretmenimize de ayrıca teşekkür ederiz.

Mrt

Emekleri ile hayatı daha güzel bir hale getiren değerli kadın öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutladık.

Şbt

Anasınıfı öğlen grubu C şubesi öğrencilerimiz Aile katilimi etkinliği çerçevesinde çılgın şapkalar projesi planladı.Çocuk ve ebeveyn birlikte çalışarak şapkalar tasarlandı.Harika bir çalışmanın ardından.Okulumuz içinde defile yaparak sergilediler.

Şbt

Bilim, teknoloji, doğa  ve dünyamıza olan merakı , ilgiyi arttırmak ve yeni deneyimler , bilgiler edinmek adına Antalya Dokuma Park Bilim Merkezini gezdik . Biyoloji, matematik, fen, astronomi , ahşap tasarım ve robotik kodlama atölyelerinde çalışmalara katıldık. Eğlendik, öğrendik,  dolu dolu bir gün geçirdik. Sınıflarımıza rehberlik eden 4 A Sınıf öğretmenimiz Nezihe OKTAY ve 4 B Sınıf öğretmenimiz Serpil YÜKSEL' e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2 C Sınıfı 2023-2024 Öğretim yılı  Dönem Sonu etkinlikleri kapsamında Sosyal Sorumluluk Projesi düzenlediler. Sınıf öğretmenimiz Naciye AKBABA rehberliğinde düzenlenen projede  3 D Sınıf Öğretmeni Seval GAYRETLİ ile 2 B Sınıf Öğretmeni Ayşe Ünal BAYRAM öğretmenlerimiz de desteklerini sundular. Malatya İlimiz Yazıhan İlçesi Kömüşhan Abdurrahman Serttaş İlkokulu öğrencilerine göndermiş oldukları atkı ve kitaplar yerlerine ulaştı. Öğrencilerimizin gözlerindeki mutluluk bizlerin en büyük ödülüdür. Bu güzel projeye katkı sunan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının ilk dönemini tamamladık. Tüm öğrenci ,veli ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.

Ock

Okulumuz "Tecrübe Paylaşımı" sohbetlerinde 3 A Sınıfı velilerimiz polis memuru Banu PATAT ve Diş Hekimi  Büşra YILMAZ'a ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

Ock

Okulumuz 2 C Sınıfı öğrencileri deprem bölgesinde eğitim yaşamını sürdüren kardeşlerine atkı ördüler. Okul Aile Birliğimizin desteği ile atkılarını arkadaşlarına ulaştıracak öğrencilerimiz paylaşmanın ve empatinin önemini bir defa daha hatırlattılar.Emeği geçen herekese teşekkür ederiz.

Ock

2B Sınıfımız ve 2C sınıfımız ortaklaşa gerçekleştirdikleri etkinlikler çerçevesinde okul bahçesinde "Parkur Yarışmaları" ve  sınıf içinde "Sınıflar Arası Bilgi Yarışması" düzenlediler. Sınıf öğretmenlerimiz Ayşe ÜNAL BAYRAM ve Naciye AKBABA'nın rehberlik ettiği öğrencilerimiz oldukça keyifli vakitler geçirdiler.Kazananın dostluk olduğu yarışmalarda dikkat,bilgi,beceri ve konsantrasyonlarını arttıran öğrencilerimiz oldukça mutluydu.Öğrencilerimize sportif faaliyetlerde Okulumuz Ortaokul Beden Eğitimi Öğretmeni Ali İhsan İLCi de destek sağladı.

Ock

Okulumuz 4 B sınıfı öğrencileri Bakanlığıımız Orta Öğretim Genel Müdürlüğü tarafından klavuzu yayımlanan "Dönem Sonu Etkinlilkleri " çerçevesinde sınıf içi bilgi yarışması düzenledi.