Abdurrahman Neriman Bileydi İlkokulu

Telefon : 0 242 2285766
Belgegeçer : 0 242 2285765
WEB http://anbilkokulu.meb.k12.tr
Adres : PINARBAŞI MH.732 SK. N/6 iL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ ARKASI / PINARBAŞI KAPALI PAZAR YANI KONYAALTI/ANTALYA
VİZYON : Evrensel değerlere bağlı, teknolojiyi tanıyan ve kullanabilen, yaratıcı, sorumluluk sahibi, kendine güvenen, çağdaş bireyler yetiştirmek ve kamuoyunda saygın, güvenilir, başarılı bir okul olarak yer almaktır.
MİSYON : Türk gencine iyi bir vatandaş olması için gerekli temel bilgi beceri ve alışkanlıkları kazandırmak, onu milli ahlak anlayışına uygun olarak yetiştirmek, her Türk gencini ilgi, yetenek ve kabiliyetleri yönünde yetiştirerek hayata ve üst öğrenime hazırlamak çerçevesindeki hedef ve amaçlar doğrultusunda her gencin baskı görmeksizin kendi potansiyelini kavrayabileceği, iyi bir okul olmayı hedefliyoruz.
BAŞARILAR : .
Misafirhane :
Kütüphane :
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : İKİLİ
Saatler : 13:00 - 18:00
Isınma : KLİMA
Lojman : Yok Sayısı:0
Ulaşım : İL MERKEZİNE 5 KM - İLÇE MERKEZİNE 2 KM HER YÖNDEN DİREKT ULAŞIM MEVCUTTUR.
Yerleşim Yeri : ARAPSUYU-PINARBAŞI / KONYAALTI