ANTALYA / KONYAALTI - Abdurrahman Neriman Bileydi İlkokulu

Etiket Sonuçları: BİLİM

Nis

Sınıf öğretmenlerimiz Ayşe ÜNAL BAYRAM,Tayfun BAHÇECİ ve Naciye AKBABA rehberliğinde gerçekleştirilen gezide öğrencilerimize bilimsel çalışmalar hakkında biligi verildi. Öğrencilerimizin bilimi ve bilimsel faaliyeti tanıma fırsatı bulduğu gezide , bilimsel düşünmenin önemi bir kez daha vurgulandı.

Şbt

Bilim, teknoloji, doğa  ve dünyamıza olan merakı , ilgiyi arttırmak ve yeni deneyimler , bilgiler edinmek adına Antalya Dokuma Park Bilim Merkezini gezdik . Biyoloji, matematik, fen, astronomi , ahşap tasarım ve robotik kodlama atölyelerinde çalışmalara katıldık. Eğlendik, öğrendik,  dolu dolu bir gün geçirdik. Sınıflarımıza rehberlik eden 4 A Sınıf öğretmenimiz Nezihe OKTAY ve 4 B Sınıf öğretmenimiz Serpil YÜKSEL' e katkılarından dolayı teşekkür ederiz.